9 d’agost de 2012

COCA LLANDA


Quan arriba aquest temps sempre diem que tenim ganes de vacances, però aquest any crec que tothom les necessitem!!! Ha estat un any dur, per uns més que per altres, hi ha gent que ho està passant malament, malament de veritat, i segons diuen encara no hem tocat fons... així que al setembre-octubre ja veurem el què ens tocarà! Bé, vivim el present i aprofitem aquestes vacances per a descansar, gaudir de la família, dels amics, llegir, caminar, en definitiva, fer alló que ens agradi i ens faci feliços! ... això si, mireu de no gastar gaire... que la pujada de la tardor serà forta!
Us deixo unes fotos de la cuina nova! estic molt contenta de com ha quedat! m'agrada! m'hi trobo molt a gust, he guanyat molt espai de treball, i tot tant blanc i net, fa molt de goig!
Aquesta entrada l'havia d'haver publicat fa dies... però un petit entrebanc ens ha fet començar una mica més tard... a l'Eloi, el meu fill, el van haver d'operar d'urgències d'apendicitis... així que aquesta setmana toca cuidar-lo!
Amb aquesta coca, que n'hem esmorzat i ara berenarem, i que està super bona, i unes fotos de la cuina nova, us desitgem
MOLT BON ESTIU A TOTHOM!
COCA  LLANDA
Ingredients
300 g de sucre (vaig posar-ne 250 g)
Pell d'una llimona (sense la part blanca)
3 ous
250 g de llet
250 g d'oli de girasol
400 g de farina
1 sobre de llevat (tipus Royal)
1 culleradeta de bicarbonat (jo vaig posar 4 sobres
Barreja d'una mica de sucre i canyella en pols
Preparació
Preescalfem el forn a 200º
En el got de la Tmx posem el sucre, programeme 20 segons, vel. 5-7
Afegim la pell de llimona, programem 20 segons, vel. 5-7
Trenquem els ous d'un en un i el afegim a la barreja de sucre, amassem 3 minuts, temperatura 37º, vel. 5
Afegim la llet i l'oli, barregem 10 segons, vel. 5
Per últim afegim la farina i el llevat o sobres, barregem 20 segons, vel. 3.
Acabem d'integrar amb l'espàtula.
Aboquem en un motlle rectangular folrat amb paper especial de forn, hi aboquem la massa, repartim per sobre la barreja de sucre i canyella.
Enfornem, dalt i baix,  durant 30 minuts, el punxem per a comprovar si ja està cuit.
Deixem refredar i amb el mateix paper el posem en una safata.




Seguidors